Woertman Agenturen

Fabrieksagent en Importeur

 

 

 Home


Ons bedrijf

 Documentatie

 Producten

Producten

   Nieuws

     

Gas- en waterdichte muurdoorvoeringen voor buis en kabels door muren en wanden zijn voor veel technische bedrijven nog een ongekent item. Met Doyma muurdoorvoer systemen hebben wij meerdere producten in huis om gas- en waterdichte doorvoeringen te realiseren. Tevens heeft Doyma een scala van producten om buis en kabels brandwerend af te dichten.
 

Curaflex:

C                                    C/M/T                        Quick in C

Curaline                                            Curaline

            

DL                                         Inject BS+                       Curaflam XS

               


Doyma ontwikkeld en produceerd haar producten in eigen beheer, zodat bij standaard maatvoeringen gelevert kan worden in ca. 2 ß 3 werkdagen. Uitvoeringen met afwijkende maten kunnen met ca. 10 werkdagen worden aangeleverd. Doyma wordt in Nederland door diverse bedrijven toegepast zoals bij GWW bedrijven, utiliteitsbouw, energiebedrijven, benzine maatschappijen, luchthavens, zuiveringsinstallaties e.d..

Voor vragen, aanvragen, technische begeleiding (ook op lokatie) kunt u met ons contact opnemen. Bent u ge´nteresseerd, dan kunt u meer informatie vinden bij documentatie Doyma. Kies de juiste prospectus. Voor de uitgebreide website van Doyma met het komplete leveringsprogramma en technische gegevens klik op www.doyma.de.
 

Werkwijze van de Curaflam XS manchet.

 


Fabrikant van stalen machinespoelen voor de draad en kabelindustrie.
Aanbiedingen alleen mogelijk volgens technische specificatie klant.
 Fabrikant van A.L. malleabele fittingen volgens DIN 10242.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.


Fabrikant van Isiflo messing koppelingen voor kunststofbuis en leverancier van Isiflex reparatie koppelingen en klemmen voor stalen-, kunststof- en koperenbuis.
 

            


 

 Links

 Contact